Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας με το διακριτικό τίτλο “NIOBE” εδώ και 23 χρόνια εισάγει προϊόντα κομμωτηρίου και καλλωπισμού από διάφορες χώρες. Στόχος μας είναι η βέλτιστη ποιότητα στις ανταγωνιστικότερες τιμές σε όλα τα προϊόντα μας.

Πάντα θέλουμε να μένουμε ενημερωμένοι για οποιοδήποτε καινούργιο και ξεχωριστό προϊόν για να το έχουμε έτοιμο για πώληση στην βέλτιστη κατάσταση και το ταχύτερο δυνατόν.

Η εταιρία μας εισάγει πάνω από 2.500 είδη κομμωτηρίου και καλλωπισμού ώστε να μπορεί να ευχαριστεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η συνέπεια, το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, η άριστη ποιότητα των προϊόντων και οι ανταγωνιστικές τιμές αποτελούν κάποιους από τους βασικότερους στόχους της εταιρείας μας.

Επίσης, βρισκόμαστε στην διάθεση εμπόρων χονδρικής, όπως και κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, σε όλη την Ελλάδα και στοχεύουμε στην βέλτιστη συνεργασία και εξυπηρέτηση μαζί τους.

banner 2

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη μακιγιάζ όπως πινέλα, σφουγγαράκια, Beauty blender, καθρέφτες και πολλά άλλα εργαλεία καλωπισμού τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Επίσης, θα βρείτε προιόντα κομμωτικής όπως βούρτσες, χτένες, ρόλει, πιστολάκια, ψαλίδια κουρέματος και πολλά άλλα είδη για επαγγελματίες κομμωτές.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και σε είδη ονυχοπλαστικής, είδη προσωπικής φροντίδας, αξεσουάρ μαλλιών και νεσεσέρ.